Travel John en Sylvia in USA

Dagje rust

Ja, je leest het goed, een dagje rust, zijn jullie niet gewend hé van ons. Kort verhaal dus en slechts een filmpje en geen foto's (mijn Nikon kan niet zo goed tegen heet water......)

Om 9.00 naar het Iron mountain spa resort gereden (150km) en daar in de verschillende baden 2 volle rondes gedaan. Van koud naar steeds een paar graden warmer. Na de eerste ronde lekker aan de colorado rivier (daar ligt het resort langs) op een bedje gelegen in het zonnetje en een klein uiltje geknapt. Lekkere salade besteld en genuttigd en op naar de volgende ronde. 2,5 liter water ondertussen weggeklokt want dat verdamp je in al die warmte. Uurtje bijgekomen en de auto weer in. 

Lekker relaxt dagje en om vijf uur waren we weer in het hotel. Morgen gaan we als echte petalo's weer de boel verhuizen. 425 km naar Tropic (UTAH) slechts om te slapen daar want de dag erna gaan we de cottonwood canyon road rijden. 5 uur stofhappen op een onverharde weg dwars door de Badlands van Utah, ik was de auto nog even niet...(al ziet ie er nu al uit alsof we parijs-dakar hebben gereden).

Howdee, John en Sylvia.

Reacties

Reacties

Ton

Het schijnt dat ze daar bij de benzinestations hele mooie meisjes hebben die je auto wassen........

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!